FLY.

Nadia, Year of the Rabbit, Taurus, female, Southeast Asian. 4649!

What's here are mainly V6 spams. Probably a bit of the GazettE and some other Johnny's too. And a little bit of reblogs. But mostly V6 for now. Yep.

Help yourself to any gifs seen here; the original vids aren't mine, and (sadly) the guys aren't mine either, so I guess I don't have exclusive rights to the gifs that result from them. Hey, spread the love, they say ♥

field of flowers on a sunny day.
sort of.

field of flowers on a sunny day.
sort of.

such sharp much amaze wow
#kucing

such sharp much amaze wow
#kucing

kucing memang suka termenung ke atau sebenarnya diorang plotting to kill humans?
#kucing #mudahterhibur

kucing memang suka termenung ke atau sebenarnya diorang plotting to kill humans?
#kucing #mudahterhibur

entah apa dia buat sampai terlipat telinga dia. sumpah bukan kami buat!
#kucing #mudahterhibur

entah apa dia buat sampai terlipat telinga dia. sumpah bukan kami buat!
#kucing #mudahterhibur

i’m here to steal yo ladies.
#kucing #mudahterhibur

i’m here to steal yo ladies.
#kucing #mudahterhibur

merenung masa depan. lah sangat.
#kucing #mudahterhibur #nofilter #nakjugak

merenung masa depan. lah sangat.
#kucing #mudahterhibur #nofilter #nakjugak

ini je yang tinggal.
#kucing #iizsad

ini je yang tinggal.
#kucing #iizsad

Princess dah jadi Dayang Bunting.
#kucing

Princess dah jadi Dayang Bunting.
#kucing

kopi cab biji kopi : latte gula hangus! sort of.
#kopi

kopi cab biji kopi : latte gula hangus! sort of.
#kopi

the despicable Umbridge. ughhh.
#harrypotter #nowreading

the despicable Umbridge. ughhh.
#harrypotter #nowreading

oh hey Master Yoda wassuppp
#keselatan

oh hey Master Yoda wassuppp
#keselatan

gilaaa kottt wehhh details diaaa. menangis!
#keselatan

gilaaa kottt wehhh details diaaa. menangis!
#keselatan

hardcore Star Wars fans will appreciate the diorama way more than i did.
and even without knowing much about Star Wars i was already giddy macam hape je kahkahkah.
#keselatan

hardcore Star Wars fans will appreciate the diorama way more than i did.
and even without knowing much about Star Wars i was already giddy macam hape je kahkahkah.
#keselatan

so! mari kita sambung picspam dari siri #keselatan kitaaa.
this sign of a Trooper is sooo cuuute i wantsss
#mudahterhibur

so! mari kita sambung picspam dari siri #keselatan kitaaa.
this sign of a Trooper is sooo cuuute i wantsss
#mudahterhibur

kalau korang datang sini & jumpa bro ni depan Project X, check out his visor tau! totally moveable XD
#mudahterhibur #keselatan

kalau korang datang sini & jumpa bro ni depan Project X, check out his visor tau! totally moveable XD
#mudahterhibur #keselatan