FLY.

Nadia, Year of the Rabbit, Taurus, female, Southeast Asian. 4649!

What's here are mainly V6 spams. Probably a bit of the GazettE and some other Johnny's too. And a little bit of reblogs. But mostly V6 for now. Yep.

Help yourself to any gifs seen here; the original vids aren't mine, and (sadly) the guys aren't mine either, so I guess I don't have exclusive rights to the gifs that result from them. Hey, spread the love, they say ♥

magical mystical mythical

magical mystical mythical

oh ye. cerita masa balik Perlis hari tu.
kami bakaq daging woiii.

mem besaq tengah supervise persiapan tungku (?) & penyalaan api.

#keutara #latergram #noms

oh ye. cerita masa balik Perlis hari tu.
kami bakaq daging woiii.

mem besaq tengah supervise persiapan tungku (?) & penyalaan api.

#keutara #latergram #noms

nah gambaq mille crepe (perisa kopi! yey). sedap weh! dah lama dok lalu & tengok. maka akhirnya aku pun try.

mille crepe ni macam lapisan-lapisan kek halusss, kat setiap lapisan tu ada fresh cream. ringan gila rasa nak menangis masa makan!

mille crepe ni dari Humble Beginnings, food court KLCC (yang tengah, dekat eskalator).

maka berakhirlah gegambaq #latergram dari semalam.
#noms

nah gambaq mille crepe (perisa kopi! yey). sedap weh! dah lama dok lalu & tengok. maka akhirnya aku pun try.

mille crepe ni macam lapisan-lapisan kek halusss, kat setiap lapisan tu ada fresh cream. ringan gila rasa nak menangis masa makan!

mille crepe ni dari Humble Beginnings, food court KLCC (yang tengah, dekat eskalator).

maka berakhirlah gegambaq #latergram dari semalam.
#noms

around ~8 pm, turn kak Fynn Jamal! ★
her performances are sooo ikhlas dan aku rasa aku taknak pegi lagi mana-mana show kak Fynn sebab setiap lagu beliau, beliau akan ternangis (“trait orang Virgo” katanya), maka  aku akan tersentuh & ternangis sekali! gah benci aa camniii. but that’s just how honest & moving she is :’3
oh with kak Fynn on stage ada AG, Izzat, & 2 more aku tak kenal (sorry! tapi korang osem!). dan off stage ofkos ada Juna & dadry Juna :3
#petrosains #openmic

around ~8 pm, turn kak Fynn Jamal! ★
her performances are sooo ikhlas dan aku rasa aku taknak pegi lagi mana-mana show kak Fynn sebab setiap lagu beliau, beliau akan ternangis (“trait orang Virgo” katanya), maka aku akan tersentuh & ternangis sekali! gah benci aa camniii. but that’s just how honest & moving she is :’3
oh with kak Fynn on stage ada AG, Izzat, & 2 more aku tak kenal (sorry! tapi korang osem!). dan off stage ofkos ada Juna & dadry Juna :3
#petrosains #openmic

from Pesta Pulau Pinang, Dec 2012.
#fair

from Pesta Pulau Pinang, Dec 2012.
#fair

y’know, lately, i think — i should take up photography again.
or more like, take up learning to properly use the SLR camera again.

y’know, lately, i think — i should take up photography again.
or more like, take up learning to properly use the SLR camera again.

fairy tale kind of mood ★

fairy tale kind of mood ★

MANY MANY MANY DORAEMON FIGURINES I WANTSSS SO SHINYYY
#doraemon

MANY MANY MANY DORAEMON FIGURINES I WANTSSS SO SHINYYY
#doraemon

kalau nak beli (the somewhat creepy-faced) Luffy ni, the price tag states RM2999.
dia berada di Comic Paradise, Jusco Melaka (the newer one).
#luffy #onepiece

kalau nak beli (the somewhat creepy-faced) Luffy ni, the price tag states RM2999.
dia berada di Comic Paradise, Jusco Melaka (the newer one).
#luffy #onepiece

trying to give a sense of how almost-lifesized this Luffy figurine/statue is.
he’s around 150cm tall, about my height, i guess.
#onepiece

trying to give a sense of how almost-lifesized this Luffy figurine/statue is.
he’s around 150cm tall, about my height, i guess.
#onepiece

boleh tahan damn scary jugak la creeper ni.
#luffy #onepiece

boleh tahan damn scary jugak la creeper ni.
#luffy #onepiece

langit maghrib 2 Syawal, belakang rumah Pak Ngah.
i can cry watching the skyyy.
#keutara #latergram #rayarayaraya #sky

langit maghrib 2 Syawal, belakang rumah Pak Ngah.
i can cry watching the skyyy.
#keutara #latergram #rayarayaraya #sky

menjelang maghrib 2 Syawal, depan rumah Pak Ngah.
subhanallah warna langit time tu!
#keutara #latergram #sky

menjelang maghrib 2 Syawal, depan rumah Pak Ngah.
subhanallah warna langit time tu!
#keutara #latergram #sky